Szállítási és kifizetési tesztkénti ajánlatok a motorkerekpargumik.hu-nál

  A www.motorkerekpargumik.hu a Delticom OE SRL internetes áruháza, cégünk székhelye Temesvár, Románia.

  Minden nálunk feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót.

  Szállítási lehetőségek:

  Megkönnyítjük az életét. Házhoz szállítjuk a megrendelt gumiabroncsot, és amennyiben kívánja, a gumik felszereléséhez igénybe veheti a lakóhelyéhez közel eső  montázsszervíz egyikét.

  Magyarországra általában 2-5 munkanapon belül szállítunk.

  Három szállítási lehetőség közül választhat:

  1. Ön hazaszállíttatja a gumikat. Ebben az esetben az árut arra a címre küldjük, amelyre a számlát is. Ezután lecserélheti le a gumikat, vagy pedig elviheti egy Ön által kiválasztott műhelybe, hogy ott szereljék fel. 
  2. Másik címre szállíttatja a gumikat. Ebben az esetben kérjük, adja meg a szállítási címet, és amennyiben nem Ön veszi át az árut, az Ön által felhatalmazott személy nevét is. 
  3. Egy Önhöz közel eső szerelőműhelybe szállíttatja a gumikat, partnereink egyikéhez. Ebben az esetben a rendelésnél jelölje meg ezt az opciót. A következő lépésben felkínáljuk Önnek a lakhelyéhez közeli szervizeket. Válasszon ki közülük egyet, vagy - amennyiben éppen nem otthon tartózkodik - adjon meg másik műhelyt. Tájékoztatjuk az Ön által megjelölt partnerünket és oda szállíttatjuk a megrendelt árut.

  Kérdéseit szállítási szolgáltatásunkat illetően megválaszoljuk Önnek az  gumik@delti.com címen.

  Amennyiben csak egy darab gumiabroncsot rendel, kiegészítőleg 2000,- Ft felárat számítunk fel.

  Nem számítunk fel szállítási díjat motorkerékpár-gumi rendelése esetén - már egy darabtól is!

  Szállítási díj csak utánvételes fizetés esetén van, ami 1500 Ft.

  Fizetési lehetőségek

  Azon dolgozunk, hogy Magyarországon nekünk legyenek a legkedvezőbb áraink. Ezt csak akkor tudjuk betartani, ha áruinkat biztosan kifizetik. Ön kiválaszthatja, hogyan szeretne fizetni. Magyarországon a következő fizetési módok közül választhat:

  1. Átutalással. Ön átutalja nekünk az összeget. A számlaszámot megtalálja a szerződés visszaigazolásán, amelyet küldünk Önnek. Miután kifizette az árut, elküldjük Önnek a gumikat. Az összeget utalja át számlaszámunkra:
   Delticom OE SRL
   Raiffeisen Bank Zrt. Budapest, Akadémia utca 6, 1054 Budapest
   Kedvezményezett számlaszáma: HU44-12010501-01467908-00100008 (HUF)
   Swift kód: UBRTHUHB
  2. Hozzájárul, hogy leemeljük az összeget hitelkártyájáról. Egyszerűen csak meg kell adnia hitelkártyája adatait, valamint a felhatalmazást, hogy a számla végösszegét leemeljük számlájáról. Természetesen csak a gumik elszállítása után fogjuk levonni a pénzösszeget.
  3. Utánvétel- Utánvételes fizetés : A megrendelés ellenértéke készpénzben, kézbesítéskor, a futárcég képviselőjének fizetendő.
  4. PayPal Felhívjuk figyelmét, hogy 1,95%-os többletköltséget számolunk fel a PayPal-lal való fizetésnél

  Amennyiben ezután meggondolja magát és már nem kívánja megvásárolni a gumikat, amelyeket vissza kell hozatnunk, visszavételi garanciánk lép érvénybe.   
  Kérdéseit a fizetési ajánlatainkat illetően megválaszoljuk a  gumik@delti.com címen.

  Kérjük, ne küljdön gumikat erre a címre, mert nem áll módunkban átvenni őket. Kérjük, telefonáljon inkább vagy küldjön nekünk egy e-mailt: gumik@delti.com címre.
  A gumik elszállításáról gondoskodunk.

  Cookies használunk. A weboldal használatával Ön elfogadja a használatukat.
  Rendben